• Verslag Boutavond 2021

De boutavond is ondanks coronabeperkingen ook dit 2e jaar on-line weer zeer geslaagd te noemen, ondanks alle coronaperikelen m.b.t. de horeca c.q. een verbod om in Cafe Oudeland te draaien. Ook deze keer alle loten in de voorverkoop verkocht, alle prijzen verdraaid onder het “toezicht” van een filmcamera in onze eigen cantine, waarna de raddraaierij achteraf via onze website te zien is voor iedereen. De prijzen worden allemaal binnen 3 dagen bij de winnaars afgeleverd.

Heel bijzonder om op deze manier te werk te gaan, maar weer een succes!! De deelname was bijna gelijk aan de edities van voorgaande jaren, dus een mooie financiele steun voor de club.

Tussen de bedrijven door werden er ook nog 6 halve varkens verdraaid via het rad van avontuur.

Alle gulle kopers worden dan ook langs deze weg nogmaals hartelijk bedankt voor het ondersteunen van onze club.

Al met al dus toch nog weer een zeer geslaagde “boutavond” voor de club!!

Winnaars halve varkens waren: Cok Hoogendoorn, Remco Kik, Jaco Hubers, Irene Tuink, nogmaals Remco Kik en Pleun vd Waal.

Trekking rad van avontuur 2021 | bensabbenello