• Vacatures bestuur

Ben jij op zoek naar een uitdaging en wil je meer voor onze vereniging betekenen dan alleen speler of supporter zijn? Ben je spraakzaam, organisatorisch aangelegd, creatief en administratief goed onderlegd? Dan zoeken wij jou!

Binnen het bestuur van onze Club van 100 zijn wij op zoek naar personen voor de volgende functies:

- Voorzitter

- Penningmeester

- Secretaris

- Algemeen bestuurslid

Bovenstaande functies kosten je niet veel tijd, ook geen wekelijkse verplichtingen en “bijna” alle zaken kunnen vanuit huis worden gedaan. Het bestuur van de club van 100 vergadert ongeveer 4x op jaarbasis, en daarnaast proberen we jaarlijks een feestavond te organiseren waarbij het fijn is als je creatief bent en kan organiseren.

De Club van 100 van VV Abbenbroek bestaat momenteel uit ongeveer 140 leden die onze voetbalvereniging jaarlijks een warm hart toedragen door 45 euro te doneren.

Deze donaties worden gebruikt om ons complex te onderhouden en nieuwe dingen aan te schaffen veelal op verzoek van hoofdbestuur en/of de leden zelf.

De Club van 100 is per direct op zoek naar 4 personen voor de bovengenoemde functies.

Wat houdt het in:

- Eenmaal per jaar een factuur opstellen voor de leden. (penningmeester)

- Bijhouden ontvangen betalingen / wanbetalers (penningmeester)

- Notuleren, bijhouden wijzigingen ledenadministratie, ledenlijst in de kantine up to date houden en e-mail bijhouden (secretaris)

- Opstellen financieel jaaroverzicht, boekjaar wordt in juni afgesloten met tevens kascontole ( penningmeester) in oktober

- Contact hoofdbestuur en jaarlijks praatje feestavond (voorzitter)

- Als algemeen bestuurslid deel je mee, naast de andere functies, aan vergaderingen, denk je mee over aanvragen vanuit hoofdbestuur, help je mee in de periode van facturering en voor/tijdens de feestavond.

Deze functies zijn allen vrijwilligersfunctie, dus er zal geen financiële beloning zijn.

Heb je interesse of heb je vragen?

Mail dan naar: cv100Abbenbroek@hotmail.com

wij nemen dan z.s.m. contact met je op

Sportieve groet,

Bestuur Club van 100 Abbenbroek