• Scheidsrechtercursus GHVV

Geachte leden, vrijwilligers en andere betrokkenen bij onze voetbalvereniging,

Helaas zitten we niet zo ruim in onze scheidsrechters. Daarom zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om op zaterdag eens een keer (of wat vaker) een wedstrijdje te fluiten op Abbenbroek.

We zijn nog op zoek naar extra scheidsrechters voor de jeugd (voornamelijk JO-16) en voor de senioren (2de elftal, 3de elftal en 4de elftal).

Heeft u interesse of kent u iemand, dan kan hij of zij contact opnemen met mij: Patrick van Dis via: patrick_van_dis@hotmail.com of door te reageren op deze mail of via 0616629860.

Verder heeft GHVV het initiatief genomen om een scheidsrechtercursus op locatie aan te vragen. Heeft u interesse, lees dan onderstaand bericht:

Wij namens GHVV'13 zijn momenteel bezig met het opzetten van een scheidsrechters cursus in samenwerking met de KNVB. Het gaat hierbij om de scheidsrechterscursus verenigingsscheidsrechter voor 11 tegen 11. In de volgende link vindt u alle informatie over de inhoud van de cursus. https://www.knvb.nl/downloads/bestand/10623/opleiding-verenigingsscheidsrechter

Aangezien er een grote kans is dat wij bij GHVV'13 alleen niet genoeg leden hebben om deze cursus te vullen vragen wij jullie of er hierin een samenwerking mogelijk is met jullie, om de leden te activeren zich ook voor deze cursus in te schrijven.

GHVV'13 neemt hiermee een verenigingspakket af van de KNVB en kan de kosten per lid dat deelneemt van Abbenbroek dan doorsturen naar jullie.

Wij hopen in samenwerking met Abbenbroek en Zwartewaal in totaal genoeg leden te werven voor deze cursus. Wanneer dit lukt wordt er vanuit de KNVB een cursusleider toegewezen en zal de data van de bijeenkomsten bekend worden gemaakt aan alle verenigingen. Er is een mogelijkheid om de locatie van de cursusdagen te bespreken wanneer er veel aanmeldingen zijn vanuit verschillende verenigingen. Vooralsnog staat de locatie geplanned op Geervliet.

Wij hopen dat jullie volgende link (https://knvb-digitaal.sportlink.com/activitydetails.jsp?activityid=14135367) kunnen delen met de leden zodat zij zich ook voor de scheidsrechterscursus kunnen aanmelden en wij op deze manier voor onze verenigingen een vernieuwende groep aan scheidsrechters kunnen opleiden. Hoe sneller de aanmeldingen gebeuren, hoe sneller de KNVB een cursusleider en data met ons kan delen.

Mark van opstal.

Wedstrijdzaken.

Ik ga t.z.t. de aanmeldingen vanuit v.v. Abbenbroek bekijken. Naar gelang het aantal aanmeldingen zal het bestuur beslissen de cursus volledig of gedeeltelijk te betalen. U zult begrijpen dat wij niet de financiele middelen hebben om pak hem beet 12 scheidsrechters in te schrijven.

Patrick van Dis
  • Scheidsrechtercursus v.v. Spijkenisse (jeugd)

Onderstaand bericht is afkomstig van de voorzitter van de scheidsrechtercommissie van v.v. Spijkenisse.

V.v. Spijkenisse heeft contact met de KNVB over de cursus Spelbegeleider-Pupillenscheidsrechter,

die wij gaan organiseren op ons park. Wij denken zelf 10 deelnemers te leveren, de cursus is vol met 18 deelnemers.

Als jullie deelnemers hebben voor onze cursus, hoor ik ook dat graag van je.

Jan Vletter

Heeft u interesse voor bovenstaande cursus, dan kunt u contact opnemen met Patrick van Dis, via patrick_van_dis@hotmail.com of via 0616629860. Ik zal uw / jouw aanmelding doorsturen naar dhr. Vletter van v.v. Spijkenisse.

Verdere informatie over de cursus kunt u vinden via onderstaande link: