• Mini's zorgen voor hoogtepunt.

Afgelopen zaterdag (16 oktober) waren de voetbalresultaten voor Abbenbroek niet om over naar huis te schrijven.

Alle teams die in actie kwamen liepen tegen een nederlaag aan met als negatieve uitschieter de 5-0 nederlaag van het vlaggeschip tegen WFB.

Gelukkig werd het ook op deze zaterdag duidelijk hoe voetbal eigenlijk beleefd moet worden. Het waren namelijk de mini's van Abbenbroek die, onder de deskundige begeleiding van Stefan, Sjoerd en Youri, voor het eerst een "thuis"wedstrijd speelde op Abbenello. Er werd volop gescoord, veel ouders, grootouders, broertje zusje, ooms en tantes langs de lijn. Allemaal een penalty nemen, limonade en chips na de wedstrijd. Kortom volop plezier.