• Hoofdsponsors

 • Transportgroep Blok BV (Blok Transport) is een familiebedrijf, opgericht in 1926. Dus ruim 86 jaar maximale inzet, flexibiliteit en een persoonlijke benadering naar onze klanten toe. 

  De weg naar Blok Transport is synoniem voor de weg naar ervaring. Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in modern bulktransport, distributie/routetransport en koeltransport. 

  Wij rijden met zelfopgeleide chauffeurs. Gedisciplineerde, betrouwbare chauffeurs die zich thuis voelen in onze manier van werken en begrijpen wat wij bedoelen met flexibiliteit en persoonlijke benadering.

  Het zijn de bovenstaande kenmerken die ervoor zorgdragen dat uw belangrijke transport veilig, betrouwbaar en snel, op de afgesproken tijd op de plaats van bestemming aankomt.

  Daarom is Blok Transport goed op weg!

   

 • R.C.C. Container Trading levert al jaren nieuwe en gebruikte zeecontainers aan eindgebruikers, particulieren en handelaren.
  Wij onderscheiden ons door het leveren van kwaliteit en goede service tegen een redelijke prijs.

  Onze kernactiviteiten richten zich op het verkopen, verhuren en ombouwen van nieuwe en gebruikte zeecontainers. Naast standaard 20 en 40ft containers leveren wij 'specials', zoals: tankcontainers, 45ft containers en modificaties.

  In samenwerking met onze klanten hebben wij al vele nieuwe producten en toepassingen ontwikkeld voor specifiek gebruik van een standaard zeecontainer. Wij kunnen containers aanpassen naar uw wensen.