• Hoofdsponsors

 • Transportgroep Blok BV (Blok Transport) is een familiebedrijf, opgericht in 1926. Dus ruim 86 jaar maximale inzet, flexibiliteit en een persoonlijke benadering naar onze klanten toe. 

  De weg naar Blok Transport is synoniem voor de weg naar ervaring. Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in modern bulktransport, distributie/routetransport en koeltransport. 

  Wij rijden met zelfopgeleide chauffeurs. Gedisciplineerde, betrouwbare chauffeurs die zich thuis voelen in onze manier van werken en begrijpen wat wij bedoelen met flexibiliteit en persoonlijke benadering.

  Het zijn de bovenstaande kenmerken die ervoor zorgdragen dat uw belangrijke transport veilig, betrouwbaar en snel, op de afgesproken tijd op de plaats van bestemming aankomt.

  Daarom is Blok Transport goed op weg!

   

 • P. Bouwmeester Grondwerk & Verhuur is sinds 2006 een verhuurbedrijf voor materiaal in de grond- , weg- en waterbouwsector. Tevens verhuren zij grondwerkers en machinisten.

   

  Bouwmeester is te vinden aan de Drieendijk te Heenvliet. Contact kan er opgenomen woorden via: info@pbouwmeesterverhuur.nl.