• Beren Restaurant Heenvliet nieuwe trotse hoofdsponsor vv Abbenbroek

    Afgelopen zaterdag heeft de vv Abbenbroek haar eerste wedstrijd gespeelt in het tenue van de nieuwe hoofdsponsor het Beren Restaurant Heevliet gevestigd aan de Stationsstraat  27 in Heenvliet. De Stationsstraat is de weg welke van de Groenekruisweg naar Abbenbroek loopt.

    Eigenaar, van het Beren Restaurant Heenvliet, Roy Verwijs speelt zelf vanaf zijn 13de   jaar bij de vv Abbenbroek. Na zijn verhuizing van Spijkenisse naar Abbenbroek is hij gaan voetballen bij de plaatselijke voetbalvereniging met als trainer Marco van Diën, tegenwoordig maakt Roy Verwijs deel uit van de selectie van de rood-witte ploeg uit Abbenbroek, waarbij Marco van Diën nu één van de selectietrainers bij deze club is.

    Op de vraag waarom gekozen is om Abbenbroek te sponsoren antwoordt de trotse sponsor: “ik heb altijd veel lol en plezier bij de club en het is belangrijk dat een dorp als Abbenbroek  een sportvereniging blijft behouden, en als ik op deze manier mijn steentje daaraan bij kan dragen doe ik dat graag.”

    De eerste wedstrijd in het tenue van het Beren Restaurant Heenvliet, op zaterdag 11november, werd helaas verloren, SCO was op hun eigen complex met 4-2 te sterk voor Abbenbroek. Hopelijk brengt het shirt met het Berenrestaurant logo de komende wedstrijden meer succes.

    Op zaterdag 18 november komt OHVV op bezoek in Abbenbroek. Na de wedstrijd wordt de muziek verzorgd door zanger AB Stolk