• BENS ABBENELLO

Ben van Bloppoel is al enige tijd onze vaste huisfotograaf. Van de verschillende wedstrijden op Abbenello maakt hij diverse foto's en filmpjes.

Zijn complete (en up-to-date) collectie is te vinden via: https://www.bensabbenello.nl

• Excelsior - Abbenbroek (2-1)

• Abbenbroek - Zinkwegse Boys

• Abbenbroek 1 - NBSVV 1 (1ste comp. wedstrijd 2019/2020)

• Abbenbroek 3 - Brielle 5

• Abbenbroek 1 - Zwartewaal 1 (beker)

• Klik op bovenstaande foto om de filmpjes van de wedstrijd Abbenbroek 1 - Zwartewaal 1 te bekijken.

• Klik op bovenstaande foto om doorverwezen te worden naar de site van Ben om alle foto's en filmpjes te bekijken van deze wedstrijd.

• Filmpjes andere wedstrijden 7 september

• Abbenbroek 2 - Transvalia ZW 3 (beker) 1-0

• Abbenbroek 3 - Transvalia ZW 5 (beker) 1-5

• Abbenbroek 4 - Jonge Spartaan 4 (beker) 3-3

• JO-11 - Hekelingen onder 11 (9-2)

• Klik op bovenstaande foto om meer foto's te zien van de wedstrijd PPSC - Abbenbroek

• Klik op bovenstaande foto om de filmpjes van de wedstrijd PPSC - Abbenbroek te bekijken.

• Klik op bovenstaande foto om meer foto's te zien van de wedstrijd Abbenbroek - Hekelingen

• Klik op de foto hierboven om de filmpjes te zien van Abbenbroek tegen Hekelingen

• Klik op de foto hierboven om meer foto's te zien van de Abbeblues.