• HOOFDSPONSORS

• MIDZOMERFEEST

• Het midzomerfeest van Abbenbroek start weer als vanouds in een kleinere opzet op vrijdagavond 23 augustus met de BLUESAVOND. Een line up met The Rude Move, met als headliner DetonicsHet zal ook nu weer een hele gezellige avond worden met twee topbands.

Zaterdagavond 24 augustus wordt ingevuld door één van de beste coverbands van Nederland NOAH. Een band met een heel groot repertoir. Voor ieder wat wils en doorgaans passeren dan ook met gemak zo’n 150 nummers de revue. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat NOAH moeiteloos elke situatie de baas kan.

• KLEDINGSPONSOR

• Vanaf het seizoen 2019/2020 is er door v.v. Abbenbroek een contract afgesloten met kledingmerk Robey. De senioren worden komend seizoen onder andere in een compleet nieuw tenue gestoken.

• Door op het logo hiernaast te klikken, kom je op de website van HacoSports. Zij hebben speciaal voor v.v. Abbenbroek unieke items in de webshop gezet.

En...leden van v.v. Abbenbroek krijgen een korting van 25%