Doel

De Club van 100 is opgericht met het doel geld ter beschikking te stellen voor bijzondere aanschaffingen, activiteiten of anderszins.

De keuzes voor bestedingsdoelen worden zoveel mogelijk in overleg met het Hoofdbestuur en het Jeugdbestuur gemaakt. Uiteraard wordt het aandragen van suggesties voor een goede besteding zeer op prijs gesteld.

Naast het inzamelen van financiële middelen heeft deze Club van 100 toch ook duidelijk een sociale functie. Het is de bedoeling dat ongeveer een kwart van de inkomsten terugvloeit naar de leden zelf d.m.v. een drankje, een hapje en/of activiteiten voor de leden van de Club van 100 en/of leden van de club gedurende het seizoen.

Het lidmaatschap van deze Club van 100 zorgt tevens voor extra betrokkenheid bij onze voetbalclub.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!