Lid worden

V.V. Abbenbroek staat er al jaren bekend als een zeer gezellige vereniging waar het er niet toe doet waar je vandaan komt, hoe je eruit ziet en of je talent voor de sport hebt. Je wordt geaccepteerd en direct opgenomenen bij onze club! Bij onze voetbalvereniging is elk lid dan ook meer dan welkom.

V.V. Abbenbroek is niet alleen op zoek naar 'spelende' leden. Wij zijn ook op zoek naar vrijwilligers, sponsors en/of rustende leden.

Heb jij interesse om lid te worden van v.v. Abbenbroek?  Neem dan contact op met het secretariaat [email protected]

Hopelijk tot snel op 'Abbenello' bij de gezelligste vereniging van Voorne Putten.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!