Web pagina Abbenbroek 1

Selectie Abbenbroek 1 en 2

 

Admir de Kok, Alexander Hofma, Arjan Blaak, Arno van Lieshout, Bob Kloppenburg

Bob van Lieshout, Bram Roukema, Candrick Victor, Dennis Holsteijn, Ferry Groen

Glenn van de Graft, Ivan Scholten, Jean Paul van Diggelen, Jean Paul Kers

Jeroen Eerland, Jordi de Looze, Jules van Esch, Kai Zeegers, Kevin Dijksman

Luc Hubers, Marcel de Heus, Mark Bubberman, Mark Snijder, Nick van Hennik

Patrick van Dis, Remy Verweij, Richie van Ooijen, Roy Verwijs, Rutger du Champs

Sander Schmidhamer, Sherman Concetion, Sitthidech Khamphorn, Sven van Deursen

Vincent Schoordijk, Walid el Valentino, Wouter Landman, Timothy Tokaai

wedstrijdverslagen

VV BZC 1 - VV Abbenbroek 1 

 

Dit weekend stond BZC op het programma, we hadden wat recht te zetten na de zeer slechte wedstrijd van vorige week tegen Zwartewaal.

 We moesten al vroeg op de voetbal aanwezig zijn want er werden foto's gemaakt voor de aankomende voetbalplaatjes en hier op volgde de wedstrijdbespreking.

Tijdens de wedstrijdbespreking gaven de trainers aan dat iedereen de afgelopen weken wel zijn best deed, maar dat bijna niemand de echte wil had om te winnen .

 Dus tegen BZC moest het dan gaan gebeuren, iedereen vol goede moed en met de wil om te winnen zouden dan onze eerste 3 punten moeten gaan binnenslepen .

 Bij aankomst op de vereniging BZC zie je dat fantastische kunstgras veld al liggen met die heerlijke Michelin of Pirelli geur, Nicolai Jorgensen zou geen knikker kunnen raken op dit veld, maar dit zijn de velden waarvoor je als amateur op voetbal bent gegaan, of nee toch niet! Maar goed de wedstrijd moest gespeeld worden en zoals iedereen zal zeggen BZC uit is altijd lastig, of je speelt er een fantastische wedstrijd of het wordt een gigantische zaadpot.

 De wedstrijd begon om 15:00uur en de volgende 11 speler begonnen in de basis:

Bob, Kers, Looze, Mark, JP, Brabo, Hollie, Tackle, Klenn, Royke en Eerland.

 Het was vanaf minuut 1 een vrij harde partij met een aantal overtredingen over en weer. We merkte dus al gelijk dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden.  De eerste 15 minuut waren wij ook de mindere op het veld en verloren regelmatig de duels. In de 10e minuut kreeg de thuis spelende ploeg hun eerste kans, na het goed wegdraaien bij onze verdediging schoot de aanvaller van BZC de bal in de rechterhoek binnen, helaas 1-0 achter. Na een minuut of 15  knokte wij ons goed terug in de wedstrijd, waren wij de betere ploeg en hadden ook de betere kansen. Tackleberry moest helaas het veld verlaten na een hamstringblessure, hiervoor kwam Blub in het veld. Na een minuut of 30 werd Kers vol in ze rug gelopen en kregen we een vrije trap mee op een meter of 30 van de goal, deze vrije trap werd goed voorgelegd en JP kopte de bal diagonaal binnen, 1-1.  

 We gingen met 1-1 de rust in, BZC had in de eerste helft 1 kans gehad, wij hadden er 3 of 4.

 Nadat iedereen ze thee op had gingen we weer het heerlijke veld op, er werd nog 1 verse wissel gebracht, Walid voor Roy.

 We begonnen fel en aanvallend aan de 2e helft en we waren al vroeg opzoek naar de 1-2, hierdoor werd het een vrij open wedstrijd met wat kansjes over en weer, toch werden deze kansjes aan beide zijdes niet benut.

Wel hadden wij de betere kansen met Eerland en de Looze, maar helaas hadden we het geluk ook vandaag niet mee. Ook hadden we de 2e helft minder geluk met de scheidsrechter die een aantal bijzondere beslissingen nam, hij gaf een vrije trap aan BZC terwijl onze speler in het gezicht werd geslagen, gelukkig viel deze onverdiende vrije trap op de lat en werd het geen goal. Naarmate de wedstrijd vorderde werd het een steeds hardere partij, met een aantal flinke overtredingen en er werd door een aantal spelers van de tegenpartij gegild alsof het om de Champions League finale ging. Anyway rond de 70e minuut gaf iemand van BZC de bal voor en de scheids floot uit het niets voor een handsbal en legde de bal op de stip, helaas 2-1 achter.

Na de 2-1 hadden we nog kansjes maar werden niet benut, maar was het zoals altijd bij BZC uit een vrij bijzondere wedstrijd en eentje die je niet snel zal vergeten.

 Over de hele wedstrijd gezien, werkte iedereen keihard deze dag en hadden we minimaal een gelijkspel verdiend.

 Als we met dezelfde instelling tegen Vierpolders spelen dan gaan we zeker onze eerste 3 punten pakken. En BZC thuis pakken wij zoals het hoort gewoon de winst.

 De eind uitslag 2-1, kansen in de 2e helft: 3 voor BZC en 6 voor Abbenbroek.

 

- Glenn -

 

Zwartewaal - Abbenbroek

Abbenbroek heeft zaterdag bij Zwartewaal dure punten laten liggen. In een wedstrijd waarin Zwartewaal de betere ploeg was werd het 5-1 voor de blauw-witten.

 Abbenbroek startte niet goed. Duels werden niet gewonnen en dit leidde al na 10 minuten tot een doelpunt voor Zwartewaal. Even leek het erop dat Zwartewaal binnen de minuut op een 2-0 voorsprong kwam. Maar de goed leidende scheidsrechter nam de waarneming van de grensrechter over. De spits van Zwartewaal maakte hands en dus werd het doelpunt terecht afgekeurd. Toch duurde het niet lang voordat Zwartewaal de voorsprong verdubbelde. Na balverlies op het middenveld en het niet goed verdedigen in de zestien meter, kon de aanvoerder van Zwartewaal vrij inkoppen.

Zwartewaal bleef aanvallend sterk spelen, maar verzuimde de score uit te breiden. Vervolgens zorgde hands van de centrale verdediger van Zwartewaal dat Abbenbroek de aansluitingstreffer kon maken. De kersverse vader Jordi de Looze schoot de bal vanaf 11 meter onberispelijk in het zijnet. Na deze treffer was het juist Abbenbroek die het betere van het spel had. Zwartewaal kon geen vuist meer maken, maar Abbenbroek verzuimde met een goede actie van Jeroen Eerland de gelijkmaker binnen te schieten.

 In de rust gaf Mark Bubberman aan niet verder te kunnen spelen, dus kon Walid Ahmed na een periode van afwezigheid weer zijn opwachting maken in het 1e elftal van Abbenbroek. In de eerste 5 minuten van de tweede helft was het Abbenbroek die de kansen onbenut liet. In de periode daarna gaf Abbenbroek het initiatief langzaam uit handen. In de 65e minuut zorgde een verkeerde aanname van Bob van Lieshout ervoor dat de spits van Zwartewaal de bal vrij kon inschieten. Na deze treffer was Abbenbroek niet meer bij machte om de rug te rechten. Binnen 10 minuten na de 3-1 maakte Zwartewaal ook nog de 4-1 en 5-1.

 Abbenbroek zal hard moeten werken om uit deze moeilijke periode te komen. Volgende week wacht aan de Oldegaarde BZC / Zuiderpark. Dan zal Abbenbroek wederom proberen de eerste 3 punter uit de wedstrijd te halen.